Ya Gotta Empanada |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ya Gotta EmpanadaMALZEMELER 1,5 su bardağı Amerikan Pirinci 1 adet haşlanmış ve didiklenmiş tavuk göğsü 1 su bardağı cheddar peyniri 1/2 su bardağı doğranmış yeşil soğan 1/4 su bardağı ince kıyılmış siyah zeytin 1 adet orta boy elde açılmış ekmek hamuru HAZIRLANIŞI Bir tencereye pirinç, haşlanmış tavukları, 1 su bardağı cheddar, ince kıyılmış soğan ve zeytinleri ilave edip orta ateşte soteleyin Elde açılmış ekmek hamurunun ortasına bu karışımdan 2 çorba kaşığı kadar koyup yarım ay şeklinde ikiye katlayıp etrafını kapatın Fırın kabına yerleştirip, 400 derece ısıtılmış fırında altın rengi alıncaya kadar pişirin ve servis yapın![]() (4 kişilik) Her servis 683 kalori, 27 gr protein, 35 gr yağ, 67 gr karbonhidrat, 2 gr doğal lif, 58 miligram kolesterol ve 668 miligram sodyum içerir ![]() |
|
|
|