![]() |
Biberli Tavuk Budu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Tavuk BuduBiberli Tavuk Budu =malzemeler= 1 soğan 400 gr erişte 4 kırmızı dolmalık biber 4 tavuk budu Tuz Karabiber Kızartmak için yağ 1 tatlı kaşığı nişasta Yarım tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı domates salçası Kırmızı toz biber 200 ml sebze suyu =hazırlanışı= Soğanları soyup küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() Butların fazlalıklarını temizleyin ![]() ![]() ![]() Bir miktar yağı tavaya alıp soğan ve kekiği kavurun ![]() ![]() Tavuk butlarının üzerine kırmızı toz biber serpip biber küpleri ile birlikte tavaya ilave edin ![]() ![]() Erişteyi paketin üzerindeki tarife göre pişirin ![]() Butları tavadan alıp kalan sebzeleri tuz ve karabiberle tatlandırın ![]() Nişastayı 1 çorba kaşığı suyla karıştırıp sebzelere ekleyin ![]() ![]() Butları sebze ve erişte ile servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|