200 gr Yabani ot ( hindibağ, ebegümeci, ısırgan otu, labada, vs)
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı buğday unu
1 litre sebze suyu veya su
1/8 lt süt
1 tutam tabii şeker
tuz ve karabiber
Yapılışı
İsteğe göre, seçilen yabani otlar doğranır, 5-10 dk yağda kavrulur Su veya sebze suyu ilave edilip 5-20 dk pişene kadar ateşte bırakılır Un, süt ile beraber çırpıldıktan sonra corbaya katılır, 1-2 dk çorba kıvamına gelinceye kadar tekrar pişirilir Son olarak tuz, karabiber ve şekerle tatlandırılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.