Mayonezli Levrek (Adı Üstünde Damak Tadi :D Ben Sevmem) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayonezli Levrek (Adı Üstünde Damak Tadi :D Ben Sevmem)Mayonezli Levrek - Malzemeler - İçindekiler 1 Kiloluk 1 adet levrek 1 havuç Yarım soğan Biraz maydonoz 1 Defne yaprağı 1 Limon Süslemek için yeşil marul yaprakları Tuz Karabiber 5 Kaşık mayonez Mayonezli Levrek - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ? Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun, üzerine biraz su, bir adet havuç, yarım soğan, maydonoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın ![]() Servis tabağına marul yapraklarını ve halka halka kesilmiş limon ile süsleyin Balığın şeklini bozmadan yerleştirin Üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp, süsleyerek servis yapın ![]() ![]() |
|
|
|