![]() |
Mayonezli Levrek (Adı Üstünde Damak Tadi :D Ben Sevmem)
Mayonezli Levrek - Malzemeler - İçindekiler
1 Kiloluk 1 adet levrek 1 havuç Yarım soğan Biraz maydonoz 1 Defne yaprağı 1 Limon Süslemek için yeşil marul yaprakları Tuz Karabiber 5 Kaşık mayonez Mayonezli Levrek - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ? Levreği temizledikten sonra bir tencereye koyun, üzerine biraz su, bir adet havuç, yarım soğan, maydonoz, defne yaprağı, tuz ve karabiber koyup haşlayın. Servis tabağına marul yapraklarını ve halka halka kesilmiş limon ile süsleyin. Balığın şeklini bozmadan yerleştirin. Üzerine krema sıkma aleti ile mayonez sıkıp, süsleyerek servis yapın.. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.