Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
afyon, fasulye, taze, usulü

Afyon Usulü Taze Fasulye

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Afyon Usulü Taze Fasulye




içindekiler

Yarım kg taze fasulye

3-4 havuç

2 kuru soğan

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 kase yoğurt

Pul biber

hazırlanışı

Fasulyelerin kılçıklarını ayırıp verev doğrayın 2 litre kaynamış su ile yaklaşık 5 dakika haşlayın (Kapağı açık olmalı)

2 soğanı yemeklik ve havuçları ise verev doğrayın Soğanlarla havucu zeytinyağında kavurun

Fasulyelerin suyunu süzüp tencereye ilave edin Bir miktar daha kavurup yarım çay bardağı su ile fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin

Tuzunu ekleyip soğuyunca servis tabağına alın Üzerine yoğurt gezdirip pul biberle süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.