![]() |
Taze Lor Ve Rokfor Peynirli Terin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Lor Ve Rokfor Peynirli Terin500 gr ![]() 150 gr ![]() 1 demet fesleğen 100 gr ![]() 5 çorba kaşığı süt Tuz, karabiber Hazırlanışı: Çam fıstıklarını yağsız bir tavada kavurun Fesleğen yapraklarının 1/3'ünü dekor için ayırıp gerisini doğrayın Taze loru, rokforu ve sütü iyice pürüzsüzleşene kadar yoğurun ![]() ![]() Kalıbınızın tamamını folyo ile kaplayın ve zeminine fesleğen yapraklarını serpiştirin ![]() ![]() Üzerini folyo ile kaplayıp bir ağırlık koyun ve dolapta 10-12 saat bekletin ![]() Servis yaparken biberli zeytinyağı, tere ve roka gibi ot çeşitleriyle sunun ![]() |
![]() |
![]() |
|