|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıcılar, böbrek, hastaları, için, iştah, karnıbahar, turşusu, yemek, önerileri |
![]() |
Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar - Karnıbahar Turşusu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar - Karnıbahar TurşusuKarnıbahar Turşusu Malzemeler 3 bardak taze karnıbahar 1/2 küçük pancar, haşlanmış ve soyulmuş, renk vermesi için 2 diş sarımsak (isteğe bağlı) Salamura için: 2 1/2 bardak su 1 1/4 bardak beyaz sirke 1 yemek kaşığı tuz Kapaklı kavanoz 1 lt ![]() Yapılışı Kavanozu ve kapağını yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Karnıbaharları yıkayın ve 3 bardaklık küçük parçalara ayarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pancarı ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavanozu serin bir yere kaldırın (buzdolabına değil) ve 3 gün boyunca karnıbaharın salamurayı çekmesini bekleyin ![]() ![]() ![]() İpucu Daha önceden pembe karnıbahar görmemişsinizdir ![]() ![]() ![]() Bu tarifte taze karnıbahar kullanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Porsiyonun Besin Değerleri Protein 0 gram Potasyum 55 mg ![]() Sodyum 198 mg ![]() Karbonhidrat 1 gram Kalori 5 Fosfor 7 mg ![]() Kalsiyum45 mg ![]() Yağ 0 gram Roche Müstahzarları Sanayi Anonim Şirketi’nin katkılarıyla |
![]() |
![]() |
|