YAPILIŞI:
Baharda kendiliğinden ısırganların taze uçları toplanır Süzgece konur, üzerinden su dökülerek yıkanır İnce kıyılır, içine taze soğan da kıyılır Tuzla oğulur İçine acı biber ve zeytinyağı da ilave edildikten sonra diğer tarafta yapılan ekmeklik mayalı hamurdan yağlanmış tepsinin içine bir avuç yayılır Yapılan hamur üzerine hazırlanan ısırganlı iç serpilir Üzerine biraz daha hamurla kapatıldıktan sonra, yine zeytinyağı gezdirilir; fırına salınır Fırından çıkınca sıcak yenir, bunu ekseriyetle lar fırında yapacakları günü artan ekmek hamurundan pişirirler Fırın önü yemeği olup ekmek yapacakları gün ondan yapılıp yenir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.