Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
endonezya, kızarmış, tarifi, tavuk, usulü

Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Tarifi





Malzemeler
  • 8 adet piliç baget
    1 çorba kaşığı soya sosu
    Yarım limonun suyu
    2 diş dövülmüş sarmısak
    1?er çay kaşığı toz kırmızıbiber ve kişniş
    Yarım çay kaşığı zencefil
    Yarım çay kaşığı safran
    1 çay bardağı un
    Kızartmak için: Sıvıyağ

Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Yapılışı

Soya sosu, limon suyu, sarmısak, toz kırmızıbiber, kişniş, zencefil ve safranı karıştırın Bu sosa tavuk bagetleri bulayıp marine edin Bu şekilde buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra bagetleri una bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın Pirinç pilavı, soya sosu ve salatalıkla birlikte servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.