Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bonfile, kayısı, sirkeli, tarifi, tavuk, terbiyeli

Kayısı Sirkeli Terbiyeli Tavuk Bonfile Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısı Sirkeli Terbiyeli Tavuk Bonfile Tarifi





Malzemeler
  • 60 ml (4 çorba kaşığı) kayısı sirkesi
    2 çorba kaşığı misket limon suyu (ya da normal limon suyu)
    2 diş sarmısak
    2 çorba kaşığı kekik (varsa taze)
    1 tatlı kaşığı tozşeker
    1 tatlı kaşığı pulbiber
    100 ml (yarım su bardağı) sızma zeytinyağı
    (miktarı azaltabilirsiniz)
    4 adet kemiksiz tavuk göğüs bonfile l Tuz, karabiber
    1 tatlı kaşığı dijon hardal

Kayısı Sirkeli Terbiyeli Tavuk Bonfile Yapılışı

Sirke, limon suyu, sarmısak, 1 çorba kaşığı kekik, pulbiber, karabiber, hardal, tuz, şeker ve zeytinyağını bir kasede karıştırın Tavukları karışıma koyun Kapağı kapatarak iki saat marine edin Fırını 180 derecede ısıtınTavukları yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin Ve üstleri kızarana kadar pişirip, hazırladığınız kayısı sirkeli sosla servis yapalım


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.