Güzel Karnabahar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzel Karnabahar1 domates 1 yemek kaşığı salça 1 orta boy karnabahar 2 yemek kaşığı zeytin yağı 1 bardak süt 1 yemek kaşığı un çok az yağ ve rendelenmiş İzmir tulumu Yapılışı: Soğanları yağda hafif çevirip domates ve salçayı ekleyin Karnabaharları küçük parçalara ayırıp yıkayın ve soğanlara ekleyin Üzeine 1 su bardağı sıcak su ekleyip pişirin Unu yağda çevirip üzerine süt ekleyin Sürekli karıştırarak pişirin Kaynamaya başlayınca altını kapatın![]() Yarım saat pişirdiğiniz karnabaharları bir borcam tepsiye alın Üzerine başamel sosu ve peynir rendesini ekleyin Fırında 10 dakika peynirler eriyip haifi kızarıncaya kadar pişirin Afiyet olsun ![]() bu yemeğin kıymalısı da süper oluyor |
|
|
|