![]() |
Light Patlıcan Kebap |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Light Patlıcan Kebapçinde yağ olmadan kebap da olur mu demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yorum üzerine ne denir? Şimdiden mutfağınızdaki özel lezzetler arasına almanızı önerdiğim bu yemeği patlıcanın asıl mevsimi olan yaz ve sonbaharda daha sık yapmanızda yarar görüyorum ![]() Malzemeler ( 4 kişilik) 4 küçük boy patlıcan 2 adet sivri biber 2 orta boy domates 240 gr ![]() 1 orta boy kuru soğan 2 diş sarımsak Tuz, karabiber, kimyon 1 yemek kaşığı biber salçası Yapılışı: Kıyma, rendelenmiş soğan ve sarımsak ile baharatları derin bir kapta yoğurun ![]() ![]() ![]() Daha önceden yıkadığınız patlıcanları 2 cm aralıklarla yanlamasına kesin ![]() ![]() ![]() Su ile biber salçasını bir kasede karıştırıp fırında pişen kebabın üzerine gezdirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|