Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
rostosu, sığır

Sığır Rostosu

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sığır Rostosu



Malzemeler
  • 3 yaprak defne
  • 1 kahve fincanı şarap
  • 1-1,5 kg sığır rostosu
  • 5 dal maydanoz
  • 3 dal kereviz
  • 250 gr havuç
  • 250 gr arpacık soğanı
  • 1,5 çorba kaşığı margarin
  • 3 dal kekik
  • Tuz

Yapılışı

Bir tencereye yıkadığınız eti koyunuz Hızlı ateşte kaynatıp köpüğünü aldıktan sonra ağır ateşe alınız Ayıklanmış yıkanmış sebzeleri ve yukarıda adı geçen malzemeyi kaynamakta olan tencereye koyunuz Pişmeye başlayınca soğanları ayıklayıp içine atınız Et iyice pişince servis tabağına alınız Suyunu süzgeçten süzüp soğanları etin kenarına diziniz Diğer tarafta esmer meyane yapıp et ve soğanların yanında sıcak servis yapınız Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.