Patlıcanların kabuklarını kısım kısım soyunuzÖnce ortadan sonra uzunlamasına dörde bölünüzKızgın yağda kızartınızSüzünüzDiğer tarafta doğranmış soğanları etleri yağ ile kavurunuzPembeleşince indirinizTuz,biber bahar ekinizTencereye etleri koyunuzOrtasına domatesin kabuklarını soyarak dörde bölüp yerleştirinizPatlıcanları diziniz ve üzerini örtecek kadar su ile diğer domatesleri rendeleyerek koyunuzHafif ateşte pişiriniz Afiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.