Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamal, soslu, tavuk

Beşamal Soslu Tavuk |

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamal Soslu Tavuk |




Malzemeler:

* 2 patates
* 3 havuç
* 1 küçük konserve bezelye
* 1 parça tavuk goğsü
Beşamal sosu için:
* 50 gr margarin
* 3 çorba kaşıgı un
* 2 su bardağı süt
Yapılışı:
Tavuğu 2 bardak suda haşlıyoruzPatates, havucu küp küp doğrayıp kızartıyoruzHaşlanan tavuğu didikliyoruzBezelye, karabiber, tuzu karıştırıp fırın kabına yerleştiriyoruzÜzerine beşamal sos hazırlayıp, döküyoruzKaşar peyniride rendeleyip fırına sürüyoruz200derecede, üzeri kızarana kadar pişiriyoruz
Sosun yapılışı:
margarini eritip un ile azıcık kavuruyoruzÜzerine 2 bardak sütü döküp çok katı olmamak kaydıyla pişiriyoruzSonradan içierisine tuzunu ilave edin
AFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.