Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bandım, tiridine

Tiridine Tiridine Tiridine Bandım

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tiridine Tiridine Tiridine Bandım

İçindekiler Miktarı

Et 500 gr Yoğurt 500 gr
Maydonoz 1 demet Kurutulmuş Ekmek 1 adet
Tereyağı 2 çkaşığı Defne yaprağı 2 adet
Sarımsak 4 Diş Soğan 2 adet

Yapılışı: Kusbasi iriliginde dogranmis eti tencereye alinEtler biraktiklari suyu çekene dek kavurun
Etler suyunu çektiginde üzerini iki parmak asacak kadar sicak su ve kimyon ilave edinEtler yumusayincaya basinçli tencerede pisirinBayat ekmegi dilimleyinFirinda hafifçe kitirlastirin2 santimlek kareler halinde kesin Servis tabagina aktarin Haslanan etleri atesten almadan 10 dakika önce tereyagini, tuzu ve karabiberini ekleyin
10 dakika sonra atesten alinSulari ile birlikte etleri ekmeklerin üzerine bosaltinPiyazlik dogranmis soğanlari tuz ile ovusturup acisini çikartinEtlerin üzerine sarımsakli yogurdu yayinArdindan üzerine üzerine soğanlari koyun Maydanoz yapraklarini dograyip soğanlarin üzerine serpistirdikten sonra servis yapin

ismi gibi tadida güzeldir afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com