Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartması, piliç, soğan, yerfıstıklı

Yerfıstıklı Piliç Ve Soğan Kızartması

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yerfıstıklı Piliç Ve Soğan Kızartması



YERFISTIKLI PİLİÇ VE SOĞAN KIZARTMASI

Malzemeler:
- 4 adet tavuk göğüs bonfile,
- 150 gr yerfıstığı,
- 4 yemek kaşığı sıvıyağ,
- 2 tatlı kaşığı hardal,
- Tuz, karabiber,
- Kızartmak için sıvıyağ
Soğan Kızartması İçin:
- 3 adet iri soğan,
- 1 çay bardağı un,
- 1 çay bardağı soda,
- 1 çay bardağı nişasta,
- 2 yemek kaşığı ketçap,
- Tuz
Yapılışı:
Yerfıstığını ayıklayıp, iri dövün Sıvıyağ, hardal, karabiber ve tuzu karıştırın Bonfileleri bu sosa batırıp, yer fıstığına bulayıp, sıvıyağda kızartın Soğanları ayıklayıp, enine yuvarlak halkalar halinde kesin Halka halka ayırın Un, soda, nişasta, ketçap ve tuzu iyice çırpın Halka soğanları önce una, sonra bulamaca bulayıp, sıvıyağda kızartın Tavukların yanında servis yapın

Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.