![]() |
Selanik Usulü Yoğurtlu Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selanik Usulü Yoğurtlu EtSelanik Usulü Yoğurtlu et Malzemeler: 1 kg kuzu eti (mevsiminde oğlak eti), yarım kg süzme yoğurt, 3 yemek kaşığı un, 1 çay bardağı sızma zeytinyağı, 2 adet yumurta, 1 çay kaşığı kırmızı pul biber, 1 çay kaşığı karabiber, 10 adet tane karabiber, 2 çay kaşığı tuz ![]() Hazırlanışı: Kuşbaşı doğranmış kuzu etleri sızma zeytinyağı, kekik, tuz ve karabiberler ilave edilerek yumuşayıncaya kadar pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|