![]() |
Karnıbahar Musakka Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnıbahar Musakka TarifiMalzemeler ![]() Karnıbahar Musakka(4 kişilik) * 1 orta boy karnıbahar * 250 gram yağsız kıyma * 1 orta boy soğan * 2 yemek kaşığı margarin * 1 çorba kaşığı salça * 2 domates * Tuz Yapılışı: Karnıbahar Musakka Karnıbahar Musakka 1 - Karmbaharın saplarını kesin,çiçekleri dağıtmadan ayırın ![]() ![]() 2 - Kıymayı çelik tencerenizde soğan ve margarinle suyunu çekinceye kadar kavurun ![]() alın ![]() gelecek şekilde tencereye dizin ![]() 3 - Kıymayı üzerine dökün ![]() koyun ![]() dakika pişirin,10 dakika dinlendirin |
![]() |
![]() |
|