![]() |
Karnıbahar Musakka Tarifi
Malzemeler. Karnıbahar Musakka(4 kişilik) * 1 orta boy karnıbahar * 250 gram yağsız kıyma * 1 orta boy soğan * 2 yemek kaşığı margarin * 1 çorba kaşığı salça * 2 domates * Tuz Yapılışı: Karnıbahar Musakka Karnıbahar Musakka 1 - Karmbaharın saplarını kesin,çiçekleri dağıtmadan ayırın.Tuzlu suda 10 dakika haşlayın,soğutun. 2 - Kıymayı çelik tencerenizde soğan ve margarinle suyunu çekinceye kadar kavurun.Ayrı bir kaba alın.Sonra karnıbaharı çiçek kısmı yukarıya gelecek şekilde tencereye dizin. 3 - Kıymayı üzerine dökün.Domatesleri üzerine koyun. En kısık alevde (yarımda da az) 20-25 dakika pişirin,10 dakika dinlendirin |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.