![]() |
İçli Köfte-İi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçli Köfte-İiİÇLİ KÖFTE-II Malzeme: 1/2 kg yağsız kıyma, 4 su bardağı köftelik bulgur, 1/2 kg yağlı kıyma, 3 adet soğan, 2 yemek kaşığı tereyağı, karabiber, pulbiber, 1 demet kıyılmış maydanoz, tuz, 2 su bardağı su, Tarif: Soğanları ince doğrayıp tereyağında pembeleşinceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Yağsız kıymaya tuz ve su ilave ederek yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız içli köfteleri kaynamış tuzlu suda haşladıktan sonra, arzu ederseniz sıvıyağda kızartıp sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|