![]() |
Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-İzgaralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-İzgaralarIzgaralar Izgara etin yanına en uygun garnitür, kızarmış patates ya da pilav olacaktır ![]() ![]() Jardiniyer usulü sebze Mlz: 800 gr şalgam 200 gr taze fasulye 100 gr İç bezelye 800 gr havuç 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Havuç ve şalgamı yıkayın, havucu sebze soyacağı ile soyun, şalgamı bıçak yardımıyla derince (lifli yerleri tamamen alınır) soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-İzgaralar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hangi Yemeğe Hangi Garnitür-İzgaralarPatlıcanlı pilav Mlz: 3 patlıcan 1 domates 1 soğan 3 su bardağı pirinç 2 çorba kaşığı tereyağı Tuz, karabiber Pirinci ayıkladıktan sonra yıkayın ve süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|