![]() |
Kanlı Nigar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanlı NigarKANLI NİGAR 2-3 damla kırmızı sosu 2 su bardağı suyu Biraz tuz Kara 1/3 su bardağı suyu 2-3 parça buz Kırılmış buzu kokteyl kabına uz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kanlı Nigar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanlı NigarKanlı Nigar kokteylini okuyunca benim de aklıma Eczane kokteyli geldi ![]() Apotheke (Eczane) Bir kokteyl bardağı için İçindekiler : 2 cl Vermut 2 cl Fernet Branca 1 cl yeşil nane likörü 1 Damla (1 sıkımlık) Angostura Hazırlanışı : Bir karıştırma bardağına 6 adet buz küpü koyuyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyetle içiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|