![]() |
Karamela Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamela TartKaramela Tart tarifi için Malzemeler : � Milföy tart veya küçük tartöletler Pandispanya patı (her bir tart veya tartölete uygun olarak 1 adet) Mokkalı Krema İçin � Kremin 1000 g � İtalyan Marengası (bkz ![]() � Mokka paste veya sulandırılmış Türk kahvesi istenilen miktarda Karamelli Fındık İçin � Toz şeker 500 g � Krem Şanti (bkz ![]() � Bütün fındık Karamela Tart yemeğinin hazırlanışı: Mokkalı krema Kremin mikserde 10 dakika çırpılır ![]() ![]() Karamela tartın Tamamlanması 1- Toz şeker karamelize olana kadar kaynatılır ve buna krem şanti ilave edilir ![]() ![]() 2- Pişmiş milföy plakasının üzerine ince pandispanya patı yerleştirilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|