![]() |
Karamela Tart
Karamela Tart tarifi
için Malzemeler : � Milföy tart veya küçük tartöletler Pandispanya patı (her bir tart veya tartölete uygun olarak 1 adet) Mokkalı Krema İçin � Kremin 1000 g � İtalyan Marengası (bkz. Temel Tarifler) 500 g � Mokka paste veya sulandırılmış Türk kahvesi istenilen miktarda Karamelli Fındık İçin � Toz şeker 500 g � Krem Şanti (bkz. Temel Tarifler) 400 g � Bütün fındık Karamela Tart yemeğinin hazırlanışı: Mokkalı krema Kremin mikserde 10 dakika çırpılır. İtalyan marengası ve kahve ilave edilip karıştırılarak krema hazır hale getirilir. Karamela tartın Tamamlanması 1- Toz şeker karamelize olana kadar kaynatılır ve buna krem şanti ilave edilir. Hazırlanan karışıma bütün fındıklar eklenir. 2- Pişmiş milföy plakasının üzerine ince pandispanya patı yerleştirilir. Pandispanyanın üzerine mokkalı krema sürülerek hazırlanan fındıklı karamel ile doldurulur. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.