![]() |
Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi ) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )Eğer zekana ve kendine güveniyorsan bu soru seni çağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu soruyu çözmek biraz sabır ister ![]() ![]() ![]() Bunun gibi bir soru internette yok sadece burada ![]() ![]() ![]() Sadece ailemize özel ![]() ![]() ![]() Size bir hafta süre veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiden kolay gelsin :) Soru gayet açık ve net MESAJ NEDİR? Hayat ne kadar garip değil mi? bazılarımız aniden ölüyor ![]() ![]() ![]() as/ında bu soruları bir kenara bırakıp kendi güze/ yaşantımıza dönsek çok iyi olur! ya da başka bir şeyle ilgilenmek daha doğru olabilir ![]() örneğin dilimizde yabancı harfler var değil mi? onları kullanmıyoruz çünkü dilimizde yeri yok ![]() bunlara örnek verirsek W à Word veya World bu dildeki kelimelere dilbilgisi açısından incelediğimizde aradaki “l” harfi her şeyi değiştirebiliyor ![]() ![]() Sayıların sonsuz gizemi adlı kitaP şu an var olsaydı bElki DünYa yaşamı farklı olabilirdi ![]() ![]() hAyır, yanılıyoRsunuz diyebilirsiniz? ama Evet diyenlerin çoğunluktaki sesini duyar gibiyim ![]() C yani karbon atomlarını saymak kadar zor iştir matematikle, sayılarla uğraşmak ![]() ![]() ![]() ![]() biz yinede birkaç matematik sayısı verip çözmeye çalışalım ![]() 789723760 sayısının anlamı ne olabilir ![]()
![]() |
Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi ) |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )Hemen pes etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben boşu boşuna internetin en iyisi demedim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )hıımm ordada bi soru varmış şimdi gördüm:) teşekkürler gerçekten güzeldi tebrikler emraxx |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eminim seni uğraştırmıştır bu soru değil mi? O sayıların benim için bir anlamı var ama başkaları için yok ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() bbk 2 ![]() ![]() ![]() ![]() daha iyi bir sorum olacak ama şimdi değil zamanım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zaman daha iyileri olacak ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )O ilk resimde eksik harfleri farketmem o kadarda uzun sürmedi :) Zaten gerisi kolayca çözülüyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Doctor82
|
![]() Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )bide açıklama yapsanız tam süper olucak
|