![]() |
Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )
Eğer zekana ve kendine güveniyorsan bu soru seni çağırıyor... Soruyu Ben hazırladım.
Bu soruyu çözmek biraz sabır ister... :) Bunun gibi bir soru internette yok sadece burada... Sadece ailemize özel... Size bir hafta süre veriyorum. Az diyorsanız bir ay mühlet var sonra soruyu tamamen açıklayacağım.... Şimdiden kolay gelsin :) Soru gayet açık ve net MESAJ NEDİR? Hayat ne kadar garip değil mi? bazılarımız aniden ölüyor. bazılarımız yaşamaya devam ediyor. Tıpkı esarete benziyor. Tutsaklık mı yaşantımız? yoksa Profesyonelce mi düzenlenmiş? as/ında bu soruları bir kenara bırakıp kendi güze/ yaşantımıza dönsek çok iyi olur! ya da başka bir şeyle ilgilenmek daha doğru olabilir. örneğin dilimizde yabancı harfler var değil mi? onları kullanmıyoruz çünkü dilimizde yeri yok. bunlara örnek verirsek W à Word veya World bu dildeki kelimelere dilbilgisi açısından incelediğimizde aradaki “l” harfi her şeyi değiştirebiliyor. tıpkı bilimin dünyayı değiştirdiği gibi… geçmişten gelen buluşlar ve kitaplar insanlara yön ve hayatı değiştirme yetisi verdi. Sayıların sonsuz gizemi adlı kitaP şu an var olsaydı bElki DünYa yaşamı farklı olabilirdi. çünkü kitaplar inSanlara Her şeyden çok bilgi verendir. hAyır, yanılıyoRsunuz diyebilirsiniz? ama Evet diyenlerin çoğunluktaki sesini duyar gibiyim. C yani karbon atomlarını saymak kadar zor iştir matematikle, sayılarla uğraşmak. matematik bazen kolaydır bazen de çok zordur. acaba kolay Olduğunu düşündükleri için mi nobel ödülü vermiyorlar. Madem kolay olduğunu düşünüyorlar bırakalım öyle düşünmeye devam etsinler. biz yinede birkaç matematik sayısı verip çözmeye çalışalım. 789723760 sayısının anlamı ne olabilir. belki bir internet sayfasının kodudur ya da HTML kodlarından biri olabilir mi? |
Cevap : Bu Soru Seni Çağırıyor ( İnternetin En İyisi )
|
Hemen pes etmeyin... Devamı eğlenceli...
|
Alıntı:
Ben boşu boşuna internetin en iyisi demedim... |
|
hıımm ordada bi soru varmış şimdi gördüm:)
teşekkürler gerçekten güzeldi tebrikler emraxx |
Alıntı:
eminim seni uğraştırmıştır bu soru değil mi? O sayıların benim için bir anlamı var ama başkaları için yok... Alıntı:
bbk 2. soruyu farketmedi orda tuzak adlı yazıyı görünce herhalde mesaj bu diye sandı... daha iyi bir sorum olacak ama şimdi değil zamanım yok... işlerim yoğun bu zamanlar... o zaman daha iyileri olacak... |
O ilk resimde eksik harfleri farketmem o kadarda uzun sürmedi :) Zaten gerisi kolayca çözülüyor.
|
bide açıklama yapsanız tam süper olucak
|