![]() |
Renklerin Felsefesi |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Renklerin FelsefesiBiz insanlara mahsustur renkli görebilmek-algılamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renk, güzel kavramımızı zenginleştirdiğini, biz insanları yücelttiğini düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Renk denen olgu, doğumdan-ölüme çepe çevre bizi kuşatmış ve bizden bağımsız içinde olmak zorunda olduğumuz oksijen – atmosfer denizimiz kadar tam farkında olunmayan bir yaşam tamamlayıcısıdır ![]() ![]() ![]() Renk algılanamasaydı; Erkek-kadın bu denli geniş değişkenlik içinde olunamazdı ![]() ![]() ![]() Renklerle ilgili yazılar okumuş olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de, biz insanların göremediği renkler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada yazmak istediğim; İnsan ruhunun kullandığı, genelde tercih ettiği renkleriyle ilişkisi olduğunu yazmak, becerebilirsem renk algılamamı yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyleyse ruhumuz hangi renklerden hoşlanıyor ve ne demek istiyor ![]() ![]() ******** Beyaz ![]() ![]() ![]() Siyah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lacivert ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi ![]() ![]() Yeşil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahverengi ![]() ![]() Pembe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm ara renkler ![]() ![]() Benim yaşamımda ise; Kimlik üzerimde tercih ettiğim en çok renk lacivettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birde son 30 yıldır yaşam alanlarında ruhun içine sızmış gri ağırlıklı metalik bir metal rengi kavramı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin renginiz hangisi ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Renklerin Felsefesi |
![]() |
![]() |
#2 |
1907merve
|
![]() Cevap : Renklerin Felsefesiben galiba SARIyım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Renklerin FelsefesiKırmızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en sevdiğim renk işte ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Renklerin FelsefesiBende hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Renklerin FelsefesiMavi ![]() ![]() 70 'de olsam bilem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|