![]() |
Edimax BR6225n Broadband Nlite 150M Router |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edimax BR6225n Broadband Nlite 150M RouterEdimax BR6225n Broadband Nlite 150M Router Edimax BR-6225n 150Mbps Wireless Broadband Router Kablosuz Broadband Router IEEE802 ![]() ![]() 150 Mbps Veri Hızı WPS Butonu (Wi-Fi Protected Setup) Ayrılabilir 3dBi Anten 64/128 Bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Veri Şifreleme Desteği Quality of Service (QoS) Desteği NAT/NAPT IP Sharing, SPI Anti-DoS Firewall ve Virtual Server / DMZ Özel Uygulamalar (Port Triggers), DDNS (DynDNS, TZO) ve QoS Desteği VPN Geçiş (IPSec/PPTP), PPPoE/Static IP/PPTP/DHCP Yolu ile WAN IP Elde Eder DHCP Server / System Status / Security Log Sağlar WEB Kullanıcı Arayüzü (Uzaktan Kurulum) Firmware Güncelleme CE ve FCC sertifikalı Yüksek Performanslı donanım tasarımı ve IEEE 802 ![]() Veri Transferi BR-6225n, IEEE802 ![]() ![]() ![]() ![]() teknolojisini kullandığınızda veri oranı hızı 802 ![]() 150Mbps'ten 3 kat daha hızlı bağlantı sağlar ![]() çözümü sunmaktadır ![]() Daha geniş İnternet Paylaşımı NAT (Network Address Translation) fonksiyonu ile Edimax BR-6225n size 253 kullanıcıya kadar kablolu ya da kablosuz olarak eş zamanlı internet paylaştırma olanağı sunar ![]() Edimax EZView ve Uzaktan Yönetim Edimax EZView yeni geliştirilmiş yönetim sistemi ile router cihazınızı lokalden veya internet üzerinden kontrol etmenizi sağlar ![]() router yönetim arayüzündeki bilgileri listeyi otomatik olarak algılar ![]() IP adresi, bant genişliği kontrolü, açık portlar ve DMZ gibi bilgilere direk olarak ulaşabilirsiniz ![]() Esnek WISP (Wireless Internet Service Provider) bağlantı modu Kendi broadband routerınızın ISP Access point olması mümkündür ![]() cihazına bir görev atadığınızda, bu sinyal ev ve ofis ortamınızda kablolu ya da kablosuz istasyonlarda WISP (wireless internet service provider ) dan eş zamanlı olarak tekrar eder ![]() EZMax çok dilli kolay kurulum sihirbazı Edimax BR-6225n çok dilli kullanıcı ara yüzü ile dil çevirisi ve kargaşası olmadan kullanıcıları tüm bu dertlerden kurtarıyor ![]() destekli kullanıcı ara yüzü ile baştan sona tüm kurulumu kolayca bitirilebiliyor ![]() WPS ( Wi-Fi Protected Setup) ve Kablosuz on/off Tuşu WPS tuşu ile kablosuz korumanızı aktive edebilirsiniz ![]() dokunarak internet güvenliğinizi arttırabilirsiniz ![]() diğer ayarlarınızı değiştirmeden güvenliğinizi açıp kapama şansına sahipsiniz ![]() Teknik Özellikler 1 RJ-45 WAN Port 4 RJ-45 Ethernet LAN Port Flash: 4 MB NOR Flash RAM: 16 MB SDRAM Düğme : Wireless için on/off düğmesi ve WPS/Reset Butonu Anten: Ayrılabilir 3dBi Anten Güç: 12V DC, 1A Doğrusal Güç Adaptörü LED Göstergesi: Güç , Wireless, WAN, LNK/ACT Boyutlar: 179 x 133 x 25 mm İşletim Sistemi: Windows 7/Vista, SP2 ile XP Home ve professional,2000 SP4 ve üstü Sıcaklık: 0 ~ 45°C Nem Oranı: 10%~90% Onay Belgeleri: CE, FCC Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 25,49 USD + KDV 55,82 TL |
![]() |
![]() |
|