![]() |
Edimax BR6225n Broadband Nlite 150M Router
Edimax BR6225n Broadband Nlite 150M Router
Edimax BR-6225n 150Mbps Wireless Broadband Router Kablosuz Broadband Router IEEE802.11n ve IEEE 802.11g/b Standartı 150 Mbps Veri Hızı WPS Butonu (Wi-Fi Protected Setup) Ayrılabilir 3dBi Anten 64/128 Bit WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK Veri Şifreleme Desteği Quality of Service (QoS) Desteği NAT/NAPT IP Sharing, SPI Anti-DoS Firewall ve Virtual Server / DMZ Özel Uygulamalar (Port Triggers), DDNS (DynDNS, TZO) ve QoS Desteği VPN Geçiş (IPSec/PPTP), PPPoE/Static IP/PPTP/DHCP Yolu ile WAN IP Elde Eder DHCP Server / System Status / Security Log Sağlar WEB Kullanıcı Arayüzü (Uzaktan Kurulum) Firmware Güncelleme CE ve FCC sertifikalı Yüksek Performanslı donanım tasarımı ve IEEE 802.11n üzerinden Etkileyici Veri Transferi BR-6225n, IEEE802.11b/g ve IEEE802.11n standartları ile uyumludur. 802.11n teknolojisini kullandığınızda veri oranı hızı 802.11b/g gibi ağlara göre 150Mbps'ten 3 kat daha hızlı bağlantı sağlar. Ev ve ofis ortamlarınız için en çözümü sunmaktadır. Daha geniş İnternet Paylaşımı NAT (Network Address Translation) fonksiyonu ile Edimax BR-6225n size 253 kullanıcıya kadar kablolu ya da kablosuz olarak eş zamanlı internet paylaştırma olanağı sunar. Edimax EZView ve Uzaktan Yönetim Edimax EZView yeni geliştirilmiş yönetim sistemi ile router cihazınızı lokalden veya internet üzerinden kontrol etmenizi sağlar. UPnP uyumlu olan bu cihaz router yönetim arayüzündeki bilgileri listeyi otomatik olarak algılar. Bu sayede IP adresi, bant genişliği kontrolü, açık portlar ve DMZ gibi bilgilere direk olarak ulaşabilirsiniz. Esnek WISP (Wireless Internet Service Provider) bağlantı modu Kendi broadband routerınızın ISP Access point olması mümkündür. BR-6225n cihazına bir görev atadığınızda, bu sinyal ev ve ofis ortamınızda kablolu ya da kablosuz istasyonlarda WISP (wireless internet service provider ) dan eş zamanlı olarak tekrar eder. EZMax çok dilli kolay kurulum sihirbazı Edimax BR-6225n çok dilli kullanıcı ara yüzü ile dil çevirisi ve kargaşası olmadan kullanıcıları tüm bu dertlerden kurtarıyor. Dil seçenekleri ve görsel destekli kullanıcı ara yüzü ile baştan sona tüm kurulumu kolayca bitirilebiliyor. WPS ( Wi-Fi Protected Setup) ve Kablosuz on/off Tuşu WPS tuşu ile kablosuz korumanızı aktive edebilirsiniz. Sadece tek bir tuşa dokunarak internet güvenliğinizi arttırabilirsiniz. BR-6225n bu fonksiyonu ile diğer ayarlarınızı değiştirmeden güvenliğinizi açıp kapama şansına sahipsiniz. Teknik Özellikler 1 RJ-45 WAN Port 4 RJ-45 Ethernet LAN Port Flash: 4 MB NOR Flash RAM: 16 MB SDRAM Düğme : Wireless için on/off düğmesi ve WPS/Reset Butonu Anten: Ayrılabilir 3dBi Anten Güç: 12V DC, 1A Doğrusal Güç Adaptörü LED Göstergesi: Güç , Wireless, WAN, LNK/ACT Boyutlar: 179 x 133 x 25 mm İşletim Sistemi: Windows 7/Vista, SP2 ile XP Home ve professional,2000 SP4 ve üstü Sıcaklık: 0 ~ 45°C Nem Oranı: 10%~90% Onay Belgeleri: CE, FCC Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02.09.2012 25,49 USD + KDV 55,82 TL |