Meb 2012 Yönetici Atamaları Başladı |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meb 2012 Yönetici Atamaları BaşladıMEB 2012 Yönetici Atamaları 2012 Yönetici Atamaları Meb İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirme yaptığı haftada bir yönetici atamalarına start verdiği illerimizin listesi şöyle; Yönetici Atamaları 2012 Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür Yardımcılığı - Müdür Baş Yardımcılığı MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı - Müdür Yardımcılığı Boş Kadroları Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı MEM Üst Yazısı |
|