![]() |
Meb 2012 Yönetici Atamaları Başladı
MEB 2012 Yönetici Atamaları
2012 Yönetici Atamaları Meb İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün görevlendirme yaptığı haftada bir yönetici atamalarına start verdiği illerimizin listesi şöyle; Yönetici Atamaları 2012 Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdürlük MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür Yardımcılığı - Müdür Baş Yardımcılığı MEM Üst Yazısı Ve Boş Kadroları Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı - Müdür Yardımcılığı Boş Kadroları Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınava Dayalı Müdür Yardımcılığı Ve Müdür Başyardımcılığı Ataması - Müdür - Müdür Baş Yardımcılığı MEM Üst Yazısı |