![]() |
Limonlu Dilimler Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Dilimler TarifiLimonlu Dilimler nasıl yapılır Limonlu Dilimler yapılışı Limonlu Dilimler Malzemeler: Taban Hamuru: 1,5 su bardağı un Üçte bir su bardağı toz şeker Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi Yarım su bardağı tereyağı, oda sıcaklığında Dolgu: 4 yumurta 1 + üçte bir su bardağı toz şeker 1 su bardağı limon suyu, taze sıkılmış ve süzülmüş (çok ekşi olur diye çekinirseniz yarısını su ile değiştirip limon kabuğu koyabilirsiniz) Limonlu Dilimler Hazırlanması: Fırını 175C'ye getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikserle veya elinizle iri kum haline gelene kadar karıştırın ![]() ![]() ![]() Tabanı pişerken dolguyu hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Kesmeden önce tamamen soğutun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|