![]() |
Et Haşlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Haşlama TarifiHaşlama Et Tarifi Oktay Usta Haşlama et nasıl yapılır Oktay Usta Ustaların ustası Oktay ustamız haşlamayı aşağıdaki şekilde yapıyor ![]() ![]() Malzemeler 500 gr ![]() 500 gr ![]() 2 havuç arpacık soğan tuz sıvıyağ Terbiyesi için 1 limon suyu , 1 yumurta sarısı 1 tatlı k ![]() sıvıyağ tuz su Haşlama Et Yapılışı 500 gr ![]() ![]() ![]() dökün ve etleri yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede kaynayan etlerin üzerine bütün patatesleri ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|