![]() |
Acılı Tavuk Ve Haşlama Pirinç Pilavı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Tavuk Ve Haşlama Pirinç Pilavı YapılışıAcılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı Tarifi Acılı Tavuk ve Haşlama Pirinç Pilavı yapılışı Malzemeler 2 su bardağı haşlanmış pirinç 2 çorba kaşığı soya yağı 4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş) 2 çorba kaşığı un 1 su bardağı kesilmiş kereviz 1/2 su bardağı kesilmiş soğan 1/4 su bardağı taze maydanoz Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış) 1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber 1 su bardağı domates sosu Acılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı Yapılışı Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlama pirinç pilav yapılışı bır tencereye 2 ölçü su bıraz yemeklik yağı koyunuz ![]() ![]() ![]() Her servis 389 kalori, 32 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|