![]() |
hikaye bu ya.... |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() hikaye bu ya....HIKAYE BU YA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genc adamin biri, Dermis babasina her gün; Benim de dostlarim var, sendeki dost gibi' Baba, itiraz eder, Olmaz öyle cok dost, hakikisi Belki bir, belki iki, Fazlasini bulamazsin gercek,hakiki ![]() ![]() ![]() Devam eder durur konusma ![]() ![]() ![]() Aralarinda baslar bir tartisma, Karar verirler bir sinava, Dostun hakikisini anlamaya ![]() ![]() ![]() Bir aksam bir koyun keserler, Ve koyarlar cuvala ![]() Baba der ki ogluna, Hadi al bu cuvali, simdi götür dostuna' ![]() Cuvaldan kanlar damlamakta, Sanki öldürmüsler de bir adami, Koymuslar cuvala, Distan böyle sanilmakta ![]() Delikanli sirtlar cuvali, Gider en iyi bildigi dostuna,calar kapiyi o dost, bakar ki bir cuvala hem de kanli ![]() ![]() Kapar hizla kapiyi delikanlinin suratina Almaz içeri arkadasini, Böylece tek tek dolasir delikanli, Kendince tanidigi, sevdigi dostlarini Ne care, hepsinde de sonuc aynidir ![]() ![]() ![]() evlat geriye döner ![]() Ama içten yikilir ![]() ![]() ![]() Babasina dö nerek; hakliymissin baba ' der ![]() Dost yokmus bu dünyada ne sana, ne de bana ![]() Baba 'hayir Evlat 'der, benim bir dostum var bildigim ![]() Hadi, cuvali alda bir kerede git ona ![]() Genc adam, cuvali sirtlar tekrar ![]() Alnindan ter, cuvaldan kanlar damlar ![]() ![]() ![]() Gider, baba dostuna ![]() ![]() O dost, delikanliyi alir hemen içeri ![]() Gecerler arka bahceye ![]() Bir cukur kazarlar birlikte, Cuvaldaki koyunu gömerler adam diye, Üzerine de serpistirirler toprak ![]() Belli olmasin diye dikerler sarimsak ![]() ![]() ![]() Genc adam gelir babasina; 'Baba, iste dost buymus' diye konusunca, Babasi; 'daha erken, o belli olmaz Daha ![]() Sen yarin git O'na, cikart bir kavga, Atacaksin iki tokat, hic cekinmeden ona, iste o zaman anlasilacak, dostun hakikisi ![]() Sonra gel olanlari anlat bana ![]() ![]() ![]() Genc adam, aynen yapar babasinin dedigini, Maksadi anlamaktir dostun hakikisini, babasinin dostuna istemeden basar iki tokadi! Der ki tokadi yiyen DOST; 'Git de söyle babana, biz satmayiz Sarimsak tarlasini böyle iki tokada'! Dost; Sevilecek biri olmadigin zamanlarda bile Seni Sevmeli ![]() ![]() ![]() Sarilacak biri olmadigin zamanlarda bile Sana Sarilmali ![]() ![]() ![]() Dayanilmaz oldugun zamanlarda bile Sana Dayanmali ![]() ![]() ![]() Dost dedigin; Fanatik olmali; Bütün dünya seni üzdügünde Sana moral vermeli ![]() Güzel haberler aldiginda seninle dans etmeli, Ve agladiginda, seninle aglamali ![]() ![]() ![]() Ama hepsinden daha cok; Dost matematik gibi olmali; Sevinci carpmali ![]() ![]() ![]() Üzüntüyü bölmeli ![]() ![]() ![]() Gecmisi cikarmali ![]() ![]() ![]() Yarini toplamali ![]() ![]() ![]() Kalbinin derinliklerindeki ihtiyaci hesaplamali ![]() ![]() ![]() Ve her zaman bütün parcalardan daha büyük olmali ![]() ![]() ![]() isi bitince seni bir tarafa atmamali ![]() ![]() ![]() Mevlana Celaleddin Rumi ( K ![]() ![]() Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : hikaye bu ya.... |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : hikaye bu ya....İnşallah ellerinize sağlık konu için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|