Acayip Güzel Hasta Olacaksınız |
|
|
#1 |
|
izmirlihuso
|
Acayip Güzel Hasta Olacaksınız20 yaşında bir bayanım
Çok güzel olduğum söyleniyor Biraz çekingenim O yüzden bu yola başvurdum Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyorum artık Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyorum ve bu amaçla koca arıyorum Lütfen ciddi olanlar başvursun Pişman olmayacaksınızKIZI GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SENİİİ SEVİYOOOO :d:d:d::d |
|
Cevap : ACAYİPP GÜZELLL HASTA OLCAKSINIZZ |
|
|
#2 |
|
Aragorn561
|
Cevap : ACAYİPP GÜZELLL HASTA OLCAKSINIZZsüper bişey tam komedy eline sağlık
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınız |
|
|
#3 |
|
izmirlihuso
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta OlacaksınızEYVALLAAHH SAĞOLL |
|
|
|
#4 |
|
delishhhh
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınızyalnız o videodaki görüntü gerçekmi? yoksa animasyon mu? eğer animasyonsa insanı gülümsetiyor ama değil ise gerçekten çok üzüyor insanların gülmesi dalga geçmesi aslında çokta hoş bişey değil die düşünüyorum![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
su perisi
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta OlacaksınızAlıntı:
Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım Özürlü birinin bu durumuyla bu şekilde alay edilmesi hoş değil hemde hiç değil![]() ![]() ![]() Neresi güzel bunun anlamışta değilim Ben şahsen üzündüm![]() ![]() ![]() ![]() :(:( |
|
|
|
|
#6 |
|
izmirlihuso
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta OlacaksınızYOKK BE NE ÖZÜRLÜSÜÜÜ BAŞINAA KADIN ÇORABII GEÇİRRMİŞŞŞ Bİİİ ADAMMM GİBİİ GELDİİ BANAAA AMAA ÖZÜRLÜÜ DEĞİLLL KESİNLİKLEE |
|
|
|
#7 |
|
su perisi
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta OlacaksınızBu adamın hiç normal bir adam görüntüsü varmı izmirlihuso_1989??? Özürlü olduğu resmen ortada ![]() ![]() Bu arada yorumları büyük harfle yapmayın, site kuralıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Uyalım lütfen![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
izmirlihuso
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınızya ne özürlüssüüü yaaa özürlüü filann değilll sizee ölee gelmişşş |
|
|
|
#9 |
|
su perisi
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta OlacaksınızPeki sen nasıl istersen öyle olsun canım kardeşim Yeterki sıkma kendini![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
izmirlihuso
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınıztmm sıkmam:D |
|
|
|
#11 |
|
JOKER
|
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınızbu paylaşımı güzgüzeli yapmıştı yanılmıyorsam konu tekrarı olmuş yanii ![]()
|