![]() |
Acayip Güzel Hasta Olacaksınız
20 yaşında bir bayanım. Çok güzel olduğum söyleniyor. Biraz çekingenim. O yüzden bu yola başvurdum.Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyorum artık. Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyorum ve bu amaçla koca arıyorum. Lütfen ciddi olanlar başvursun. Pişman olmayacaksınız KIZI GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://i26.tinypic.com/jsj4bc.jpg SENİİİ SEVİYOOOO :d:d:d::d |
Cevap : ACAYİPP GÜZELLL HASTA OLCAKSINIZZ
süper bişey tam komedy
eline sağlık |
Cevap : Acayip Güzel Hasta Olacaksınız
EYVALLAAHH SAĞOLL
|
yalnız o videodaki görüntü gerçekmi? yoksa animasyon mu? eğer animasyonsa insanı gülümsetiyor ama değil ise gerçekten çok üzüyor. insanların gülmesi dalga geçmesi aslında çokta hoş bişey değil die düşünüyorum...
|
Alıntı:
Aynen söylediklerine katılıyorum arkadaşım. Özürlü birinin bu durumuyla bu şekilde alay edilmesi hoş değil hemde hiç değil....Neresi güzel bunun anlamışta değilim. Ben şahsen üzündüm.....:(:( |
YOKK BE NE ÖZÜRLÜSÜÜÜ BAŞINAA KADIN ÇORABII GEÇİRRMİŞŞŞ Bİİİ ADAMMM GİBİİ GELDİİ BANAAA AMAA ÖZÜRLÜÜ DEĞİLLL KESİNLİKLEE
|
Bu adamın hiç normal bir adam görüntüsü varmı izmirlihuso_1989??? Özürlü olduğu resmen ortada..
Bu arada yorumları büyük harfle yapmayın, site kuralıdır.....Uyalım lütfen.... |
ya ne özürlüssüüü yaaa özürlüü filann değilll sizee ölee gelmişşş
|
Peki sen nasıl istersen öyle olsun canım kardeşim. Yeterki sıkma kendini.....
|
tmm sıkmam:D
|
bu paylaşımı güzgüzeli yapmıştı yanılmıyorsam konu tekrarı olmuş yanii..
|