|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başbakan, davosu, değerlendiriyorsunuz, erdoğanın, perese, tepki, terketmesini, verip, şimon |
![]() |
Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?türkiye gibi bi ülkenin başbakanınada böyle bi tavır yakışırdı ![]() ![]() "Girmeden tefrika bir millete düşman giremez ![]() Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" ecdad ne güzel söylemiş ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz? |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?tepkisi çok güzel ve yerinde bir davranış ama bana sanki yerel seçim yatırımı gibi geldi :D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?arkadaşlar neyini destekliyorsunuz? şimdiye kadar tayyip erdoğan hiç bir pkk olayında kalkıp kimseye kafa tutmazken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?bunun duygusal olduğunu bilsem takdir ederdim ama tamamen seçim odaklıı olduğunu düşünüyorum israilin gazetelerinde iki yüzlü erdoğan diye baslık vardı ıraka girmek için erdoğan israili örnek göstermiş nasıl israil kendini tehlikede hissettiği zmn filistine saldırıyor bizde ıraka girebilmeliyiz diye orda yaptığı gövde gösterisinden baska birşey diildi amacı oy toplamaktı ve bunu da basardı tabi biz bunları göremeyecek kadar kör olduğumuz için davos fatihi diye alkışladık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?bide orada ben olacaktımda canlı yayında neler söylerdim üstünede hazır kalkmışken bi güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
selmaner44
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?bence cok guzel yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?arkadaşlar israilin tamam savunulacak bir yanı yok ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
seyito
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?arkadaşlar ben sonuna kadar destekliyorum ![]() ![]() kimseye boyun eğmiyeceğimiz bi şekilde anlattı ayrıca orada türkiye başbakanına yapılan haksızlık ve kahvehane arkadaşı gibi o moderatörün el kol hareketleri oldukça yanlıştı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?Moderatöre olan tepkisinde sonuna kadar haklıydı hala diyorum "HELAL OLSUN"ama insanın akfasını karıştıran o kadar çok soru var ki tam destek veremiyorum yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yunanlılar tarafından kara sularımız her gün işgfal ediliyor peki buna neden böyle bir tepki vermiyor ![]() Bu sorularıma cevap bulamadıkca Erdoğan hakkında hep sağlantılar olucak eğer bu sorualra cevabı olan varsa rica ediyorum beni aydınlatsın ama ikna edici cevaplar lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() konu iinde teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Marcela
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?Ankette Eksik olan (Seçim yatırımı) Şıkkıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?sudenaz arkadaşım sana tamamen katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mehmetçikler konusunda bir gün tepki göstermemiş şehit cenazelerine bile katılmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|