![]() |
Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz? |
Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
türkiye gibi bi ülkenin başbakanınada böyle bi tavır yakışırdı. anlam veremediğim şey ise başkanımız orda ülkemizin itibarını yükseltirken içimizden bazı aydın vasıfıyla adlandırılan şahısların bu tavrın yanlış olduğunu belirtmeleridir.
"Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" ecdad ne güzel söylemiş. |
Cevap : Başbakan Erdoğan'ın Şimon Peres'e Tepki Verip Davos'u Terketmesini Nasıl Değerlendiriyorsunuz?
tepkisi çok güzel ve yerinde bir davranış
ama bana sanki yerel seçim yatırımı gibi geldi :D |
arkadaşlar neyini destekliyorsunuz? şimdiye kadar tayyip erdoğan hiç bir pkk olayında kalkıp kimseye kafa tutmazken. ankardaki şehit cenazelerine katılmayıp bakanlarından birini yollarken. onca şehidimiz varken sessiz kalmışken desteklenecek bi yanı yok. aa pardon ama dimi filistinlilerimiz din kardeşi ama askerler din kardeşi değildi unutmuşum bütün laflarımı geri alıyorum:(((((((((((.........
|
bunun duygusal olduğunu bilsem takdir ederdim ama tamamen seçim odaklıı olduğunu düşünüyorum israilin gazetelerinde iki yüzlü erdoğan diye baslık vardı ıraka girmek için erdoğan israili örnek göstermiş nasıl israil kendini tehlikede hissettiği zmn filistine saldırıyor bizde ıraka girebilmeliyiz diye orda yaptığı gövde gösterisinden baska birşey diildi amacı oy toplamaktı ve bunu da basardı tabi biz bunları göremeyecek kadar kör olduğumuz için davos fatihi diye alkışladık
|
bide orada ben olacaktımda canlı yayında neler söylerdim üstünede hazır kalkmışken bi güzel ......... yapardım,bu davranışımıda herkez ayakta alkışlardı,o eline koluna sahip çıkamayan adam bile ayakta alkışlardı(korkudan)
|
bence cok guzel yaptı... birilerinin bu israile haddini bildirmesi gerekiyodu bunuda tayyip erdogan yaptı... adamlar bi başbakanla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyolar ki... moderatorun neden boyle bi şey yaptıgına anlam vermemiştim ama sonradan ogrendik ki adamda yahudi asıllıymıs..
|
arkadaşlar israilin tamam savunulacak bir yanı yok ama. birde şöyle bir durum var filistini mağdur durumda göstermeninde bir manası yok biz zaten hep herşeye duygusal yaklaştığımız için bir adım ileri gidemiyoruz. evet erdoğan böle bir çıkış yaptı ama artık gaz veren yandaşları bu tarz olaylarla karşılaştığında erdoğandan her defasında daha fazla tepki göstermesi beklenecek umarım kimsede hayal kırıklığı yaratmaz ve umarım ülke çıkarları daha ön planda tutulur
|
arkadaşlar ben sonuna kadar destekliyorum..ayrıca siyasetin s anlamam bence sayın başbakan türküyenin itibarını korudu
kimseye boyun eğmiyeceğimiz bi şekilde anlattı ayrıca orada türkiye başbakanına yapılan haksızlık ve kahvehane arkadaşı gibi o moderatörün el kol hareketleri oldukça yanlıştı.bence oylarla kesinlikle alakası yok. |
Moderatöre olan tepkisinde sonuna kadar haklıydı hala diyorum "HELAL OLSUN"ama insanın akfasını karıştıran o kadar çok soru var ki tam destek veremiyorum yani.PKK konusu en basitinden amerika sivile zarar veriyorsunuz dedi diye hemen ırak'dan çekildik o zaman neden masaya vurmadı Erdoğan...Erdoğan kimin başbakanı Allah aşkına Araplara yapılanları doğru bulmauyorum ama o Araplar kadar değerli değil mi benim Mehmetçiklerim...
Yunanlılar tarafından kara sularımız her gün işgfal ediliyor peki buna neden böyle bir tepki vermiyor.Neden !Neden! Neden! Bu sorularıma cevap bulamadıkca Erdoğan hakkında hep sağlantılar olucak eğer bu sorualra cevabı olan varsa rica ediyorum beni aydınlatsın ama ikna edici cevaplar lütfen.... konu iinde teşekkürler... |
Ankette Eksik olan (Seçim yatırımı) Şıkkıdır
|
sudenaz arkadaşım sana tamamen katılıyorum. Tayyip erdoğan bence tutarsız davranmaktadır... Sadece kendi işine gelen ve kendine prim yaptıran olaylarda sesini çıkarırken bu üülkenin yararına olan olaylarda hep sessiz kalmıştır... bazı kabadayı ruhlu vatandaşlarımızda bayrağı eline almış yürüyüp gidiyorlar işte.
mehmetçikler konusunda bir gün tepki göstermemiş şehit cenazelerine bile katılmamıştır. genelde bakanlarından birini göndermektedir... |