![]() |
Kendimi Hicretine Sürgün Ettim. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kendimi Hicretine Sürgün Ettim.KENDİMİ HİCRETİNE SÜRGÜN ETTİM Biz seninle! Şiirlerle konuşurduk mısralarla ağlar Biz seninle! En koyu hüzünlerin gölgesinde Sürgün ağlamaklı Yalnız biçare Öylece akardık sevda dolu gönüllere… Biz seninle ![]() ![]() Umutları büyütürdük bir hasret türküsünde Nağmelerin diliyle seslenirdik Demet demet nergislere En yalın haliydi belki sevdanın Sen bendin ben de sen ![]() ![]() Sözlerinde bulurdum duygunun anlamını Her estiğinde gönül sesin meltemlerde Yüreğime dokunsun isterdim hece hece ![]() ![]() ![]() Biz seninle! Şiirlerle yaşardık mısralarla ağlar, Yıldızların tebessümünde bulurduk Gecenin gizemini Her gizem bir savdaydı aslında En asil sevdaların buğusunu Ay damlalarıyla sunardı geceye Ve dönerdi Gizemini çözemediğimiz bir bilmeceye ![]() ![]() Biz seninle ! Şiirlerle dolardık mısralarla ağlar Nehirler yıkanırdı ruhumuzda Sessizce dertleşirdik Dile gelirdi mısralar Bir beyaz gelinlikti hayallerine bürünen Kelimelerin duvağında Her şiir biraz daha bizdik Biraz daha ikimiz Ve ![]() ![]() Asırlıktı bizim şiirimiz ![]() ![]() ![]() Biz seninle! Şiirlerde yaşardık mısralarda ağlar Şimdi bir bir düştü sevdanın takviminden Hüzün dolu yapraklar Solgun ve vurgundu her şiir Ben kendimi hicretine sürgün etmeden önce Züleyha Özbay Bilgiç
|