![]() |
Kendimi Hicretine Sürgün Ettim.
KENDİMİ HİCRETİNE SÜRGÜN ETTİM Biz seninle! Şiirlerle konuşurduk mısralarla ağlar Biz seninle! En koyu hüzünlerin gölgesinde Sürgün ağlamaklı Yalnız biçare Öylece akardık sevda dolu gönüllere… Biz seninle.. Umutları büyütürdük bir hasret türküsünde Nağmelerin diliyle seslenirdik Demet demet nergislere En yalın haliydi belki sevdanın Sen bendin ben de sen.. Sözlerinde bulurdum duygunun anlamını Her estiğinde gönül sesin meltemlerde Yüreğime dokunsun isterdim hece hece... Biz seninle! Şiirlerle yaşardık mısralarla ağlar, Yıldızların tebessümünde bulurduk Gecenin gizemini Her gizem bir savdaydı aslında En asil sevdaların buğusunu Ay damlalarıyla sunardı geceye Ve dönerdi Gizemini çözemediğimiz bir bilmeceye.. Biz seninle ! Şiirlerle dolardık mısralarla ağlar Nehirler yıkanırdı ruhumuzda Sessizce dertleşirdik Dile gelirdi mısralar Bir beyaz gelinlikti hayallerine bürünen Kelimelerin duvağında Her şiir biraz daha bizdik Biraz daha ikimiz Ve .. Asırlıktı bizim şiirimiz... Biz seninle! Şiirlerde yaşardık mısralarda ağlar Şimdi bir bir düştü sevdanın takviminden Hüzün dolu yapraklar Solgun ve vurgundu her şiir Ben kendimi hicretine sürgün etmeden önce Züleyha Özbay Bilgiç |