![]() |
Karalama... Aşk.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Karalama... Aşk..Karalama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm ağrılarım yalnızlıklarımı buluyor nedense… sırtını yaslayacağın insan yoksunluğu devasa özgürlüklerin ardına gizliyor ısınma ihtiyacını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saklanıyorum bendim ardına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kozalakları bilir misin? Eline alsan buruştursan su vermesen hatta ağaçtan koparsan bile uzunca bir süre olduğu haliyle korur kendini… lakin kupkuru bir sonbahar gibidir içi… yüze güzel içe lal… bir de tepinirsen üstünde……… ![]() Bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk… yüzüne tükürdüğüm matematik öğretmenimin bile dilindeyken bunca ![]() ![]() Yok hata payı yüksek bir insan olarak bunun da sorumlusu ben olsam gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün gene geceye dururken çinili camlar ardında, yalnızlığımı 3 aylık bebe gibi besliyorum koynumda… asla gelmeyecek bir yolcuyu bekler gibi bekliyorum omzumdaki kayalıklarda ![]() ![]() Ve dahi ayak izlerime basarak yürüyorum kendi kumsalımda…
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|