![]() |
Annenin İntikamı |
![]() |
![]() |
#1 |
SanaL_boy
|
Annenin İntikamıAnne fön makinası nerde? -Ne bileyiim kızım nerde bıraktıysan ordadır ![]() ![]() *Hanım benim kahve n'oldu? -Getiriyorum hayatım ![]() ![]() =Anneee benim ceketi ütüledin mi?? +Hadi kalk kızım pazara gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() -Yok anne sen git ben gelmiyom ![]() ![]() +Sana gelip gelmiyecegini sormadım ki? -Ama pazara gitmeyi düşünürkende bana sormadın ki +Anne para versene -Ne kadar? +20 ytl -Ne yapacaksın? +Iıııı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Allah Allah Fiyatlar o kadar arttı mı? -Kızım ben gidiyorum yemek yaparsın sen tamam mı? +Yok anne ben çıkıyorum ![]() ![]() -Nereye ![]() ![]() +İşim var anne ![]() ![]() -Bari gitmeden önce fasulyeyi getir ![]() ![]() +Ben kactım ![]() ![]() ![]() En Sonunda Anne Bunlara karsı intikamını alır ![]() ![]() +Anne tarak nerde yaa ![]() ![]() ![]() -Küvette suyun içinde ![]() ![]() +Ne işi var orda yhaa ![]() ![]() *Hanım Benim kahve nerde? -Dayanamadım ben içtim o kadar güzeldiki ![]() ![]() ![]() =Anne benim gömlek n'oldu ütüledin mi? -Yok oğlum ütü çalışmıyo ![]() ![]() =Fişe takmassan Çalışmaz tabii ![]() ![]() +Hadi kalk pazara kızım ![]() ![]() ![]() -Yok anne sen git ben gelmiyorum ![]() ![]() +Aslında sen gidiyosun ben gelmiyorum ![]() ![]() -Ama anne yaa ![]() ![]() +Hadi Kalk listeyi al ![]() ![]() -Bari üstüme bişey ver ![]() +(Anne Televizyonun sesini açar) +Anne para versene ![]() ![]() -Olmaz para yok +babam daha sana bugün 30 ytl vermişti -Evet +Daha ne? -Seninde dediğin gibi bana verdi sana değil +Akşam MAsayı hazırla ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen ne yapcan anne? +20 ytl olan dondurmadan alıcam -Anneee yapmaa yaaaa ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
Cevap : Annenin İntikamı |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Annenin İntikamıYaaa işte böyleee ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|