![]() |
Annenin İntikamı
Anne fön makinası nerde?
-Ne bileyiim kızım nerde bıraktıysan ordadır.. *Hanım benim kahve n'oldu? -Getiriyorum hayatım.. =Anneee benim ceketi ütüledin mi?? +Hadi kalk kızım pazara gidiyoruz.... -Yok anne sen git ben gelmiyom.. +Sana gelip gelmiyecegini sormadım ki? -Ama pazara gitmeyi düşünürkende bana sormadın ki +Anne para versene -Ne kadar? +20 ytl -Ne yapacaksın? +Iıııı....Dondurma alıcam... -Allah Allah Fiyatlar o kadar arttı mı? -Kızım ben gidiyorum yemek yaparsın sen tamam mı? +Yok anne ben çıkıyorum.. -Nereye.. +İşim var anne.. -Bari gitmeden önce fasulyeyi getir.. +Ben kactım... En Sonunda Anne Bunlara karsı intikamını alır.. +Anne tarak nerde yaa... -Küvette suyun içinde.. +Ne işi var orda yhaa.. *Hanım Benim kahve nerde? -Dayanamadım ben içtim o kadar güzeldiki... =Anne benim gömlek n'oldu ütüledin mi? -Yok oğlum ütü çalışmıyo.. =Fişe takmassan Çalışmaz tabii.. +Hadi kalk pazara kızım... -Yok anne sen git ben gelmiyorum.. +Aslında sen gidiyosun ben gelmiyorum.. -Ama anne yaa.. +Hadi Kalk listeyi al.. -Bari üstüme bişey ver. +(Anne Televizyonun sesini açar) +Anne para versene.. -Olmaz para yok +babam daha sana bugün 30 ytl vermişti -Evet +Daha ne? -Seninde dediğin gibi bana verdi sana değil +Akşam MAsayı hazırla...Yemek olarak pilav Çorba ve et yap. -Sen ne yapcan anne? +20 ytl olan dondurmadan alıcam -Anneee yapmaa yaaaa.Yardım et biraz.. __________________ |
Cevap : Annenin İntikamı
Yaaa işte böyleee :24:25teşekkürler paylaşımın için...:56:58
|