![]() |
Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?Mutluluk bir balığın akvaryumdaki yüzüşüdür ![]() Çıplak ayakla kırlarda yürümek ![]() toprağı ayaklarının altında hissetmektir ![]() mutluluk güneşin o yakıcı sıcaklığını teninde hissetmektir ![]() ![]() yağmurun altında ıslanmak koşmak ve haykırmaktır bütün dünyaya sevgini ilan etmektir ![]() mutluluk gülmeyi ve ağlamayı bilmektir,baş kaldırmaktır hayata ![]() Yeni doğan bir bebebin hayata gözlerini ilk açışında ve haykırışındadır ![]() mutluluk yolda düşen çocuğun arkasından endişe grur ve sevgiyle bakan annenin gözlerindedir ![]() nefes alabilmektir ![]() mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata ![]() rüzgarın saclarında dans ettiğini hissetmektir gönlünce alabildiğince kimseye hesap vermeden yaşıya bilmektir ![]() dondurmanın ağızda bıraktığı tattır mutluluk her şeye rağmen hayata dört elle sarılmaktır mutluluk sevdiğinin gözlerine bakabilmek ellerini tuta bilmek dokuna bilmektir onu uzaktan bile sevebilmek özlemektir ![]() sevdiğinin omzuna başını koyabilmektir ![]() mutluluk kelebekler kadar özgür olabilmektir……… ![]() ![]() yaa sizce mutluluk nedir? bana mutluluğun resmini çizebilirmisiniz? ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?paylasım için tesekkrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata ![]() Bencede çok doğru tşkrr paylaşımın için:notworthy: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?Bana göre mutluluğun tek tanımı var oda,elimizde olanlarla yetinmeyi bilmektir ![]() ![]() ![]()
![]() |
|