![]() |
Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?
Mutluluk bir balığın akvaryumdaki yüzüşüdür. Çıplak ayakla kırlarda yürümek. toprağı ayaklarının altında hissetmektir. mutluluk güneşin o yakıcı sıcaklığını teninde hissetmektir. yağmurun altında ıslanmak koşmak ve haykırmaktır bütün dünyaya sevgini ilan etmektir. mutluluk gülmeyi ve ağlamayı bilmektir,baş kaldırmaktır hayata. Yeni doğan bir bebebin hayata gözlerini ilk açışında ve haykırışındadır. mutluluk yolda düşen çocuğun arkasından endişe grur ve sevgiyle bakan annenin gözlerindedir. nefes alabilmektir. mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata . rüzgarın saclarında dans ettiğini hissetmektir gönlünce alabildiğince kimseye hesap vermeden yaşıya bilmektir. dondurmanın ağızda bıraktığı tattır mutluluk her şeye rağmen hayata dört elle sarılmaktır mutluluk sevdiğinin gözlerine bakabilmek ellerini tuta bilmek dokuna bilmektir onu uzaktan bile sevebilmek özlemektir. sevdiğinin omzuna başını koyabilmektir. mutluluk kelebekler kadar özgür olabilmektir……….. yaa sizce mutluluk nedir? bana mutluluğun resmini çizebilirmisiniz? |
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?
paylasım için tesekkrler
|
mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata .
Bencede çok doğru tşkrr paylaşımın için:notworthy: |
Bana göre mutluluğun tek tanımı var oda,elimizde olanlarla yetinmeyi bilmektir...
|