![]() |
Zir'a |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zir'aBatık gemiden hava kabarcığı hayatım ![]() ![]() ![]() Bundan zir'a konuşmuyorum ! susmak mecburiyetse karşında , Boz bütün ihtimalleri parmaklarım da , ve ![]() ![]() Eğ kulağını gözlerime , duyuyormusun ağlıyorum işte ![]() ![]() Sakın sayfalarını çevirme ardarda ![]() Sana bir uçurum çizdim , coğrafya defterinde sonunda , benden değil de Sen ![]() Kendini atamayacağından korkarsın ![]() ![]() Zir'a bundan , Tahtada öyle kör bırak noktamızı , öyle ki ölüme meyilli harf dizesi ile Kimse görmesin aşkımızın , bir dönem intaharla anılan ortak hecesini ![]() ![]() Küçük Küçücük sırlarımı ![]() ![]() ![]() Sırlarım ki aynanın arkasına da ![]() ![]() çünkü ! Sabah , Her sabah senden kalan yüzüm ![]() Biraz düzenbaz ![]() ![]() Ve her dilim , biraz küfürbazken ![]() Ve ben her sabah sana yıkandıysam ![]() Ağzımın kenarında sana söyleyemediklerim , Gusule tabi tuttumsa ; ve çalındıysa sevaplarım ![]() ![]() Zir'a bahanesi budur ki , Söylediklerimi yazdım ![]() Küçük kağıtların en büyük yerine , ve Geçtim, o zamanlar gençtim ![]() Ben gençken geçtim senden ![]() ![]() Dişlerimi bıraktım , mayın sahası gamzene , ve kaçamadıysam senden Ayaklarım birinci dereceden ayışığı yanığıydı zaten ![]() Eğ kulaklarını gözlerime ![]() Duydunmu ? Acımı ![]() ![]() Duydunmu tuzlu suya değişini zerremin Ve dağılışımı dalga boyu yüzümün ![]() Sen ![]() ![]() Sakın sayfamı cevirme ![]() ![]() sana bir uçurum çizdim ![]() Benden değil ![]() Atlayamamaktan korkacaksın |
![]() |
![]() |
|