![]() |
Zir'a
Batık gemiden hava kabarcığı hayatım ... Bundan zir'a konuşmuyorum ! susmak mecburiyetse karşında , Boz bütün ihtimalleri parmaklarım da , ve .. Eğ kulağını gözlerime , duyuyormusun ağlıyorum işte .. Sakın sayfalarını çevirme ardarda . Sana bir uçurum çizdim , coğrafya defterinde sonunda , benden değil de Sen . Kendini atamayacağından korkarsın.. Zir'a bundan , Tahtada öyle kör bırak noktamızı , öyle ki ölüme meyilli harf dizesi ile Kimse görmesin aşkımızın , bir dönem intaharla anılan ortak hecesini .. Küçük Küçücük sırlarımı ... Sırlarım ki aynanın arkasına da.. çünkü ! Sabah , Her sabah senden kalan yüzüm . Biraz düzenbaz.. Ve her dilim , biraz küfürbazken . Ve ben her sabah sana yıkandıysam . Ağzımın kenarında sana söyleyemediklerim , Gusule tabi tuttumsa ; ve çalındıysa sevaplarım .. Zir'a bahanesi budur ki , Söylediklerimi yazdım . Küçük kağıtların en büyük yerine , ve Geçtim, o zamanlar gençtim . Ben gençken geçtim senden .. Dişlerimi bıraktım , mayın sahası gamzene , ve kaçamadıysam senden Ayaklarım birinci dereceden ayışığı yanığıydı zaten . Eğ kulaklarını gözlerime . Duydunmu ? Acımı.. Duydunmu tuzlu suya değişini zerremin Ve dağılışımı dalga boyu yüzümün . Sen .. Sakın sayfamı cevirme .. sana bir uçurum çizdim . Benden değil . Atlayamamaktan korkacaksın |